Afdrukken
Categorie: Faciliteiten / fazilitäten.

Faciliteiten
Ons park beschikt over de volgende gemeenschappelijke voorzieningen
• verwarmd zwembad
• jeu-de-boules baan
• tafeltennishoek
• beachvolleybalveld
• basketbalveld
• voetbalveld
• tennisbaan
• midgetgolfbaan
• kinder-speeltuin
• bibliotheek
• wasserette
• gemeenschappelijke ruimte de Boschhut

Het verwarmde zwembad

 

Ons zwembad is recentelijk gerenoveerd en voorzien van nieuwe randen en een nieuwe laag. Het zwemwater wordt verwarmd tot 26 graden en heeft een massagestraal. Ook het peuter/kinderbad wordt verwarmd en heeft een fontein. Voorafgaand aan het zwemmen is iedereen verplicht zich te douchen bij de (ook verwarmde) buitendouches. Volgt u verder de aanwijzingen op de borden voor een juist gebruik van ons zwembad. Achter het zwembad ligt de speeltuin.

De speeltuin


De speeltuin is geschikt voor kleine en grotere kinderen. Er is een zandbak, wipkip, glijbaan, wipwap, speelhuisje, schommel en klimwand. Achter de speeltuin ligt de midgetgolfbaan.

De midget-golfbaan


Onze midget-golfbaan bestaat uit 18 banen. U dient daarvoor gebruik te maken van sticks en golfballetjes, die geschikt zijn voor midget-golfen.
U mag niet met schoenen op de banen lopen. Zo blijft de bovenlaag egaal.

De jeu de boules baan


U kunt vrij spelen op de jeu de boules baan. Mocht de baan bezet zijn dan kunt u op de bankjes naast de baan wachten totdat de groep voor u klaar is. Daarna mag u een partijtje spelen.

De tafeltennishoek


De tafeltennistafel ligt naast de jeu de boules baan en is vrij bespeelbaar. Wel zelf even het speelmateriaal meenbrengen.

De speelvelden

  
De speelvelden liggen bij elkaar bij de entree van het park.
Er zijn een voetbalveld, een basketbalveld, een beachvolleybalveld en twee tennisbanen.
De tennisbanen mogen alleen betreden worden met daarvoor bestemd schoeisel, tennisschoenen dus.

In ons centrale gebouw zijn de volgende voorzieningen aanwezig:

De wasruimte


U kunt uw was doen bij onze wasserette voor 4 euro per was. Het wasmiddel is hierbij inbegrepen en wordt automatisch bij uw was gestrooid door het wasprogramma zelf. Voor 1 euro kunt u uw was drogen in de droger die naast de wasmachine staat.

De bibliotheek


In de wasruimte staan ook de bibliotheekkasten waar u leesboeken kunt lenen. U neemt een boek mee naar uw bungalow en als u het boek uit hebt zet u het, liefst op dezelfde plank, weer terug.
Heeft u boeken over en zijn zij nog in goede staat en het lezen of bekijken waard?
Onder de wastafel staat een krat waar u uw overtollige boeken in kunt achterlaten. De bibliotheekmedewerksters Ineke Cozijnse en Bea Burgy beoordelen de boeken, coderen dezen en zetten deze op de juiste plek in de boekenkast.

De Boschhut

 
De Boschhut is de gemeenschappelijke ruimte die voor en door de leden kan worden gebruikt. Als lid van de vereniging is de Boschhut te huur voor private aangelegenheden zoals een verjaardag, receptie, familiefeest of bruiloft.
De Algemene Ledenvergaderingen vinden ook plaats in de Boschhut.
Ook worden er regelmatig openbare activiteiten georganiseerd, die toegankelijk zijn voor gasten en huurders. U kunt de agenda raadplegen.
Rondom de Boschhut is het mogelijk gebruik te maken van het gratis WiFi-signaal van de Boschberg.
Vraag aan uw verhuurder de inlognaam en code om te verbinden met internet.

Het posthok en de openbare fietsenstalling

 

In het posthok hangen de postbussen van de leden. De beheerder verzorgt op ons park de postbezorging in de postbussen. Voor mensen die geen postbus hebben is het mogelijk om post te ontvangen in de open ABC-postvakken.
Kijk dus regelmatig in deze ABC-vakken als u post verwacht.
1 x per week op woensdag zijn er ook gratis regionale kranten beschikbaar: de Flevopost en de Biddinghuizer Aktueel.
Ook liggen er op de posttafel regelmatig folders van winkeliers uit Biddinghuizen en Dronten vol aanbiedingen.
Let ook op de aankondigingen van belangrijk nieuws in de vitrinekast die naast de posttafel hangt.

Heeft u een fiets mee die u niet kunt stallen bij of in uw bungalow? U kunt uw fiets gratis stallen in de openbare fietsenstalling. U bent wel verplicht om een label met naam en bungalownummer aan het zadel van uw fiets te hangen. Niet gelabelde fietsen worden door de beheerder verwijderd uit de fietsenstalling.