Für Deutsch auf die Deutsche Flagge drücken bitte

Identiteit De Boschberg
Welkom op de officiële website van de Coöperatieve Vereniging Bungalowpark “De Boschberg” U.A. te Biddinghuizen.

Het park bestaat uit 178 bungalows die in bezit zijn van particuliere eigenaren. De Vereniging heeft geen bemoeienis met de verhuur/huur/verkoop van deze bungalows. Dit ligt in handen van de particuliere eigenaren zelf. De vereniging beheert de gemeenschappelijke eigendommen. Voor het beheer heeft zij een beheerder in dienst, die op het park woont.
Onder de gemeenschappelijke eigendommen behoren o.a. alle faciliteiten, de opstallen (o.a. de beheerderswoning, het centrale gebouw) de wegen en de paden, de groenvoorziening, het elektriciteitsnet, de waterleidingen, het riool, de vuilnisvoorziening.

Op De Boschberg staan rust en ruimte centraal. Als leden van de Coöperatieve Vereniging zijn we trots op ons mooie park met veel faciliteiten.
Het park is een goede uitvalsbasis om het Flevolandse landschap en haar natuur te ontdekken en ervan te genieten. Zowel voor de mensen die meer rust en eenvoud zoeken, als  gezinnen die een aangename plek voor hun kinderen zoeken, is ons park uitermate geschikt.
Wanneer u verblijft in dit stukje Flevoland staat u er wellicht niet altijd bij stil hoe bijzonder de grond is waarop u zich beweegt. Flevoland is de enige provincie in Nederland die door de mensen zelf is gemaakt. Ze noemen het ook wel het "nieuwe” land.
De Boschberg bevindt zich in een recreatiegebied aan het Veluwemeer dat loopt van de rotonde bij Harderwijk tot aan de brug van Elburg. Dit unieke recreatiegebied heet De Flevoboulevard. Het is een gebied dat zich in de loop der jaren zelf heeft ontwikkeld en de aantrekking heeft tot vele diverse ondernemers en inmiddels ook tot vele recreanten.

 

Door de weidsheid van het gebied kan een ieder hier zijn weg gaan. De bossen zijn fantastisch om doorheen te struinen. Er zijn prachtige fietsroutes om te genieten van de vele uitzichten. Er zijn diverse stranden en er is water om te zwemmen, te zeilen of varen.  
Kortom, Flevoland is bijzonder en uniek.

U bent van harte welkom als vakantiegast en/of recreant om het zelf te komen ervaren en beleven.

 

Klik hier voor een korte historie van Flevoland en ons park De Boschberg.